72 Hodín carbonická macerácia CO2 a poamlé sušenie 30 dní.
Tento inovatívny spôsob spracovania kávy pochádza z vinárstva a je relatívne novým procesom. Funguje na princípe karbonickej fermentácie kávovej čerešne v CO2 prostredí bez prístupu kyslíka. Vďaka cielenej regulácií teploty, PH, času a tlaku má spracovaťeľ kávy pod neustálou kontrolou včetky prospešné enzýmy, ktoré sú schopné prežiť a aktívne sa podieľať na fermentácií a tým pádom vie pozitívne "vyšperkovať" konečný chuťový profil.
Túto kávu vám prinášame v spolupráci s Divine spices ktorý sa priamo podieľajú na spracovaní tejto kávy a priniesli ju zo Sumatri až k nám na Slovensko a my vám ju ponúkame. Je to exkluzívny kúsom, úžasná káva pre každého zaritého kávičkára.