Za vznikom farmy stojí starý otec Veronicy, Milton Gaviria, ktorý v rodine začínal ako pestovateľ kávy a venuje sa jej už mnoho rokov. Farmy sa nachádzajú v obci Arménsko, v departemente Quindio, v nadmorskej výške 1 400 m n. m. v dolnej časti centrálneho pohoria a sú ohraničené ekologickým koridorom rieky Quindio, ktorý spolu s perfektnými podmienkami dodáva našej káve jedinečnú chuť a arómu na vysokej úrovni výberovej kávy.
Káva pestovaná na našich kávových farmách je starostlivo spracovaná miestnymi pracovníkmi a farmármi, ktorí pochádzajú z nášho mesta, čo zaisťuje okrem dobrej kvality aj plnú trasovateľnosť. Naša rodina so svojou päťdesiatročnou tradíciou pestovania kávy a svojou sociálnou angažovanosťou, prispieva k rozvoju regiónu. Na farme sa káva spracováva všetkými tromi spôsobmi. Premytou, polopremytou a suchou metódou. Avšak pre dosiahnutie komplexných chutí rodina Gavíriovcov čoraz častejšie spracovávajú zrnká na sucho, teda naturálne.